Ga naar hoofdinhoud
Herenweg 59 1935 AD, Egmond-Binnen info@herbergbinnen.nl
Egmond op z'n Kop programma Herberg Binnen
Egmond op z'n Kop programma Herberg Binnen

Egmond op z’n Kop 2023

18, 19 en 20 augustus is het weer zover. De 48 ste editie vind dan weer plaats in het centrum van Egmond-Binnen. 

We beginnen traditie getrouw met de Grijze Markt op vrijdagochtend van 09:00u tot 15:00u, meer dan 300 kramen zullen allerlei leuke dingen te koop aanbieden.
Tijdens de markt bent u bij ons van harte welkom voor een heerlijk kop koffie met gebak of een lekkere lunch.
Na de markt zullen vanaf 18:00u de Alles Of Nix spellen voor de teams beginnen, dit zal als rode draad door het weekend lopen, waarbij teams tegen elkaar strijden op de meest uitlopende bijzondere spellen/activiteiten voor de overwinning.
Vanaf 22:00u zal er binnen bij de horeca met live-muziek de dag worden afgesloten, bij ons kunt u genieten van de Egmondse-Bergense formatie Uncle Harry’s Punch deze zullen de nodige rock nummers uit de jaren 70-80 ten gehore brengen. Tussendoor zal DJ duo Dave & Jeff de boel lekker warm houden.

Op zaterdag pakken we de draad weer op. We zullen beginnen vanaf 12:00u met het vervolg van de AONix spellen. Om 16:00u is er een grote straat BBQ. Meer dan 500 mensen zullen hier aan deelnemen de bbq worden vergezeld met diverse live muziek en sluiten af met een dj.
Vanaf 22:00u gaan we een knallende avond tegemoet met DJ team “Herrieschopers”.

De laatste dag, zondag begint de finale dag vanaf 12:00u voor de AONix spellen, de teams zullen tot het gaatje gaan voor de overwinning. Dat beloofd zeer spannend te worden.
Vanaf 16:00u begint de afsluiting van Egmond op z’n Kop 2023 met een heus muziekspektakel buiten. Dit duurt tot 22:00u waarna we tot de kleine uurtje binnen verder gaan met live muziek en dj’s, die voor jullie een knallend einde zullen zorgen.

Voor meer informatie voor het evenement Egmond op z’n kop kunt u hier vinden.

Back To Top