skip to Main Content
072 506 1601 Herenweg 59 1935 AD, Egmond-Binnen info@herbergbinnen.nl

DINER

Voorgerechten

Landbrood Broodplank – 5,5
Kruidenboter, aioli en tapenade

Rundercarpaccio – 10,5
Pesto mayonaise, oude kaas en pijnboompitten

Gamba’s – 12,5
7 stuks in knoflookmarinade 

Geitenkaas uit de oven – 8,5
Salade met honing, vijgen en walnoten

Vispalet – 10,5
Hollandse garnalen, gerookte paling
en gerookte zalm

Salade gerookte kip – 9,5
Met mango, spekjes en kruidendressing

 

Soepen

Tomatenroomsoep – 6

Uiensoep – 6,5
gegratineerd met kaas

Mosterdsoep – 7
met gerookte zalm

 

Maaltijdsalades

Geserveerd met brood en kruidenboter

Zee – 15,5
Diverse soorten gerookte vis en garnalen

Geit (v) – 15,5
Geitenkaas, geitenkaas kroketjes, gemengde salade

Carpaccio – 15,5
Carpaccio, avocado, zongedroogde tomaatjes, pesto en oude kaas

 

Vegetarisch

Geserveerd met salade

Oosterse noedels – 15,5
Met wokgroente en ketjap saus

Italiaanse pasta – 15,5
Tagliatelle met Italiaanse groente en truffelroomsaus

Vega Burger – 15,5
Met cheddar kaas, tomaat, sla, grillsaus & frites

Vleesgerechten

Geserveerd met frites, salade en aardappelen uit de oven

Ossenhaas Tournedos – 23,5
Met één saus naar keuze

Runder Entrecote vd grill – 18,5
Met één saus naar keuze

Varkenshaas – 19,5
Met brie en één saus naar keuze

Kalfs rib-eye vd grill – 20,5
Met één saus naar keuze

Keuze uit de volgende sauzen:
Pepersaus  |  Stroganoffsaus  |  Rode wijn saus  |  Champignon saus  |  Roquefort saus  |   Gebakken uien en/of champignons

Per gerecht één saus naar keuze, extra saus – 1,5

Grootmoeders stoofpot – 18,5
Rundersukade bereid met donker bier

Saté van de haas of kip – 16,5
Met atjar en kroepoek

Spare ribs – 17,5
Met 2 koude sauzen

Schnitzel XL – 17,5
Met gebakken ui, champignons & spekjes

 

Visgerechten

Geserveerd met frites, salade en aardappelen uit de oven

Vis van de dag – Dagprijs
Vraag aan de bediening

Slibtong, 3 stuks – 22,5
Gebakken in roomboter

 

Kindermenu

3-Gangen menu – 12,5
Voor – kleine tomatensoep of verse fruitcocktail

Hoofdgerecht – frites met kroket, frikandel,
kip-nuggets of vissticks of een kinderpannenkoek

Toetje – kinderijsje

 

Bittergarnituur

Portie bitterballen, 8 stuks – 6

Bittergarnituur, 12 stuks – 9

Bittergarnituur, koud en warm – 12,5

Portie kaas en worst – 6,5

Kaastengels, 10 stuks – 8,5

Nacho’s kaas uit de oven – 8,5
Met bosui, zure room, jalapeños, guacamole en tomatensalsa

Back To Top