
Dinner – Starters
Boerenland broodplankje – 5,50
Kruidenboter, aioli en tapenade
Rundercarpaccio – 10,50
Pesto mayonaise, oude kaas en pijnboompitten
Gamba’s – 12,50
7 stuks in knoflookmarinade
Geitenkaas uit de oven (v) – 8,50
met honing, vijgen en walnoten
Vispalet – 10,50
Hollandse garnalen, gerookte paling en zalm
Steak Tartaar – 10,50
Truffel mayonaise, ui, augurk, ei, kappertjes
Uiensoep (v) – 6,50
traditioneel gegratineerd met kaas
Mosterdsoep (vegetarisch mogelijk) – 7,-
met gerookte zalm
Diner – Binnenzitters
MAALTIJDSALADES
geserveerd met brood en kruidenboter
Zee 15,50
Diverse soorten gerookte vis en garnalen
Geit (v) 15,50
Geitenkaas, geitenkaaskroketjes, gemengde salade
Carpaccio 15,50
Carpaccio, avocado, zongedroogde tomaatjes, pesto en oude kaas
VLEESGERECHTEN
Al deze gerechten worden geserveerd met frites, salade en aardappelen uit de oven
Ossenhaas Tournedos – 23,50
met saus naar keuze
Varkenshaas – 19,50
met brie en saus naar keuze
Kalfs Rib-Eye – 20,50
met saus naar keuze
Choice of the following meat sauces:
- Pepper sauce
- Stroganoff sauce
- Red wine sauce
- Mushroom sauce
- Roquefort sauce
- Gebakken uien en/of champignons
Per gerecht 1 saus naar keuze, extra saus – 1,50
Grootmoeders stoofpot – 18,50
rundersukade bereid met donker bier
Saté van de haas of kip – 16,50
et atjar en kroepoek
Spare ribs – 17,50
met 2 koude sauzen
VISGERECHTEN
Al deze gerechten worden geserveerd met frites, salade en aardappelen uit de oven
Vis van de dag – Dagprijs
vraag aan de bediening
Slibtong 3 stuks – 22,50
gebakken in de roomboter
VEGETARISCH
wordt geserveerd met salade
Oosterse noedels – 15,50
met wokgroente en ketjap saus
Italiaanse pasta – 15,50
tagliatelle met champignons en truffelroomsaus
3-COURSE CHILD MENU – 12.50
Appetizer
Small tomato soup or fresh fruit cocktail
Hoofdgerecht
Frites met kroket, frikandel, kip-nuggets of vissticks of een kinderpannenkoek
Toetje
Kinderijsje