Veilig dineren, overnachten en genieten
Vanaf heden, hebben wij voor het eerst onze deuren geopend voor onze hotelgasten!
Wij zullen er alles aan doen om u veilig en gastvrij te ontvangen. Hiervoor volgen wij de officiële maatregelen op zoals hier aangegeven op de website van Veiligheidsregio Noord-Holland Noord.
Ons restaurant is uiteraard ook geopend voor hotelgasten. Tevens kunnen de hotelgasten bij ons ontbijten en lunchen.
Inmiddels is iedereen weer welkom in ons restaurant, zij het met de regels waar wij aan ons moeten houden.
Ons hotel en restaurant is groot genoeg om de wettelijke afstand van anderhalve meter tot elkaar te waarborgen en hebben een aantal vergaande hygiënemaatregelen getroffen. Ook garanderen wij dat het personeel van Herberg Binnen, dat op het moment dat zij werkzaam zullen zijn bij Herberg Binnen, vrij zijn van COVID-19 symptomen.
Hieronder ziet u ons Hygiëne protocol:
Chefkok Robert Haagen zal u zoals altijd al gedaan, heerlijke gerechten serveren.
Heeft u al trek gekregen? Bekijk dan hier onze lunchkaart en dinerkaart
Vanaf heden zijn wij weer 7 dagen in de week geopend voor u. Uiteraard hanteren wij RIVM richtlijnen en KHN protocol die opgesteld zijn voor het openen van de horeca.
Enkele punten waarop we rekening moeten houden;
- Max 50 gasten binnen.
- Ontbijt reserveren is verplicht.
- Aan een tafel mogen maximaal 4 mensen zitten. Zij houden 1,5 meter afstand. Dit geldt niet voor kinderen tot en met 12 jaar of mensen uit hetzelfde huishouden.
Uiteraard zien wij u heel graag in ons nieuwe hotel, om te genieten van een heerlijk ontbijt, lunch en diner, maar ook de fantastische omgeving van Herberg Binnen. Boek hier gerust 1 van onze sfeervolle hotelkamers.
Voor vragen kunt u ons bellen of mailen.
Met vriendelijke groet,
Ellen & Robert