Stamppotloop 7 Maart 2020


De maand maart zit er weer aan te komen dus dat betekend dat we weer gaan wandelen, stamppot eten en natuurlijk een groot en gezellig feest bouwen.

Stamppotloop 2020….

De 11e editie, we gaan weer een prachtge wandeling uitzetten in de omgeving van Egmond-Binnen, we doen wederom weer 2 afstanden verzorgd door het oud comité van Egmond op z’n Kop.
En uiteraard het gezellige feest daarna wat u al jaren van ons gewend bent. Met een heerlijk stamppotbuffet en live muziek van Paul Vlaar.

Aanvang: om 13:30u wordt u ontvangen met koffie of thee.
Vanaf 14:00u zal de loop aanvangen. Tijdens deze mooie wandeltocht (max 10km – 2 afstanden) wordt u nog voorzien van een natje en een droogie.
±16:30 – 17:00 zal het feest aanvangen met medewerking van Paul Vlaar. Rond etenstijd zal er een heerlijk stamppotbuffet geopend worden waar u de keuze heeft uit verschillende stamppotten en diverse soorten vlees.

Wilt u deelnemen aan dit evenement?
Dan kunt u vanaf 20 januari losse kaarten kopen a €12,50 per stuk bij Bakkerij de Haan, Elektrowinkel Apeldoorn en bij ons aan de bar.

*Komt u met meerder mensen, dan is het mogelijk om een speciale Hallem tafel te bestellen. Deze tafels zijn te bestellen voor 8 personen of meer. Een tafel kost u €26,50. Hierin zit de entreekaart voor de wandeling en buffet en 5 consumptiemunten per persoon, en uw krijgt een tafel toegewezen voor uw gezelschap. Voor het reserveren van een tafel kan u een email sturen naar stampotloop@hotmail.com.

18+